Masser af tips og råd til dine odds

I Danmark har vi en perlerække af gode hjemmesider, der alle er drevet af nogle entusiastiske sports bettere. SpilXperten er absolut et af de absolut bedste. Her kan du finde et hav af spiltips til både cykling, fodbold, tennis og alle de andre sportsgrene, som vi elsker så højt!

Nogle gange virker det til, at de forskellige odds-sættere hos bookmakerne er lige lovlig pessimistiske omkring en tennisspillers chancer. Heldigvis findes der folk, der har viet stort set hele deres liv til sporten, og derfor i nogle tilfælde måske kan spotte et godt odds på en kamp. De samme folk er sjældent nærige med at uddele staldtips og derfor kan det sagtens betale sig at holde øje med hjemmesider som f.eks. spilxperten.

Hvis du er den mere tilbagelænede type, kan du i stedet for aktivt at besøge deres hjemmeside i stedet melde dig til deres nyhedsbrev, Spilxpressen, hvor du så ugentlig vil modtage mails med gode spilforslag og analyser af de forskellige sportsbegivenheder.

Endelig indeholder siden også et godt og velbesøgt forum, hvor spillere fra hele landet mødes og diskuterer tips til hvad man skal spille på.

Så uanset om du er til hardcore betting eller bare lidt hygge og hån, når de forskellige væddemål ikke går hjem alligevel, så er der absolut noget at komme efter her.