Joker King spilleautomat

Bliv underholdt af pranksterens konge. Joker King er et spil udgivet af Pragmatic Play og er et online slot inspireret af de maskerede entertainere. Spillet er også inspireret af de klassiske slots, især symbolerne og den animerede Joker lige over hjulene. Et diskolignende billede kan ses i baggrunden, mens hjulene er fyldt med skinnende symboler.

Joker King Slot har 6 hjul og 4 rækker med 8 almindelige symboler, wilds og scatters. Dette er en meget ustabil slot med 96,50% RTP og op til 5.000x maksimal jackpot. Det er ikke for lurvet til et spil med stor varians.

Joker King slot design

Joker King Slot har en spilleautomatstil, der er meget almindelig med klassiske slots. Derudover er designet ikke for luksuriøst, hvilket gjorde det attraktivt nok og let på øjet. Det har kombineret den blanke og klare grafik med et lydspor i tempo, mens du spiller. Joker King Slot har et moderne twist, der gør spillet endnu mere interessant og sjovt.

Hjulene er fyldt med en samling af klassiske symboler som appelsiner, kirsebær, barer, blommer og de berømte heldige syv. Der er også et stjernesymbol med den højeste værdi. Hvis du lander 3, 4, 5 eller 6 på dette symbol på en gevinstlinje, får du en udbetaling på 0,4, 0,6, 1,5 eller 5 gange din indsats. Joker King Slot tilbyder ikke den største jackpotpræmie, men de generelle funktioner gjorde det attraktivt nok for spillere.

Funktioner i Joker King slot

Ved første øjekast ligner Joker King Slot som enhver anden spilleautomat. Men hvad andre ikke ved, er at der er mere at opdage i dette slot. Ud over de klassiske symboler, der er nævnt ovenfor, har Joker King Slot Wilds, Scatter Multipliers og bonusspins. Alt er pakket i et stort legeområde med 6 hjul og 4 rækker. Så lad os se på nedenstående funktioner.

Joker Wilds

Da dette er Joker King Slot, er Wild-symbolet repræsenteret af den grinende Joker King selv. Som stjernen i dette show har Joker King Slot en ekstra rolle i spillet. Som et vildt symbol kan Joker King erstatte andre almindelige symboler på hjulene. Samtidig kan den udløse en speciel funktion, der vælger et fælles symbol fra hjulene.

Da Wild-symbolet kan lande hvor som helst på hjulene, er der en god chance for, at regelmæssige symboler bliver til Joker Wilds. Når Wild-symbolet lander på hjulene, vælges 1 symbol tilfældigt for at transformere og udbetales i overensstemmelse hermed. Hvis du lander 6 Joker King Wilds på en gevinstlinje, får du endda 5x din indsats. Så hvis du lander mere end 1 Joker King Wilds, får du flere symboler med høj værdi at transformere.

Punktmultiplikatorer

En anden Joker King Slot-funktion, der er værd at tjekke ud, er Gold Crown Scatter. Som et af de mest kraftfulde symboler kommer Gold Crown Scatter med sine multiplikatorværdier. Disse multiplikatorer spænder fra 2x, 3x, 5x, 10x til 25x.
Hvordan kan du udnytte denne funktion? Når du rammer en vinderkombination under et spin, der også lander et Scatter-symbol, øges din udbetaling. Jo flere Gold Crown Scatter-symboler der er på et enkelt spin, jo bedre er det selvfølgelig. Værdien af ​​multiplikatorer, der er forbundet med scatters, giver dig flere belønninger.

For eksempel får du i alt 7x multiplikator, hvis du har 5 scatters med vedhæftede 2x og 5x multiplikatorer. Vigtigst er det, at dette specielle symbol kan aktivere en anden funktion, der kan gøre din spiloplevelse endnu bedre.

Joker King RTP, væddemål og præmier

For væddemål og præmier har Joker King Slot 25 faste betalingslinjer, hvor du kan satse € 0,25 til € 125 per spin. Brug bare knapperne (+) og (-) ved siden af ​​den enorme spin-knap for at justere det beløb, du vil satse. Du kan endda drage fordel af autoplay-indstillingen og fremskynde dit spil op til 1.000 automatiske spins.

Om pragmatisk leg

Pragmatic Play er en af ​​de bedste spiludbydere, der tilbyder prisvindende indhold. Fra slots, bingo, live casino og andre spilløsninger er virksomhedens produkter og tjenester tilgængelige via en enkelt API. Vigtigst er det, at virksomheden er licenseret og reguleret af UK Gambling Commission under licensnummer 46683.

Konklusion af Joker King

Joker King Slot ser ret grundlæggende ud ved første øjekast, men den tilbyder mere end almindelige slots. Pragmatic Play har gjort et fremragende stykke arbejde med at hæve ydeevnen for Wilds og Scatter-symbolerne. Dette er takket være den række af multiplikatorer, der følger med Scatter-symbolerne og andre fordele ved funktionerne.