Kombinationsspil – sådan!

Selvom du føler dig 100% overbevist om, at Manchester United kan slå Queen Park Rangers hjemme på Old Trafford, så er det alligevel lidt bittert at satse 100 kr. på den overbevisning. Bookmakerne er jo stort set enige med dig, og derfor vil de sandsynligvis ikke betale dig mere end måske 20 kr. for sådan et væddemål – så det er mange gange slet ikke umagen værd!

Løsningen hedder kombinationsspil. Find 2-3 ”sikre” kampe som f.eks. den med Manchester og kombiner dem. På den måde kan tre halvsløve odds på 1,2 lige pludselig gå hen og blive 1,7 værd! Så hvis du stadig satser 100 kr., så føler du måske nu, at du får lidt igen, når du spiller.

Ved at sige, at alle tre kampe skal gå hjem for at du vinder noget, så ganger du de tre odds med hinanden for at få det samlede odds. I eksemplet oven for, hvor alle tre kampe giver odds 1,2 vil det være 1,2 x 1,2 x 1,2 = 1,73.

Selvfølgelig er chancen for, at en af kampene ikke går hjem alligevel tre gange så stor, men hvis du har det som de fleste folk der oddser i ny og næ, så føler man altså ikke rigtigt, at man har vundet, hvis man kun får 20 kr. ud af anstrengelserne!