TipsOmTips.com – til dig der ikke kan få nok!

På hjemmesiden TipsOmTips.com kan du få masser af spilforslag og staldtips til, hvilke kampe du bør spille på og helt over til hvilke bookmakere du bør vælge. Siden er spækket med listige overvejelser skrevet af folk, der har en dyb og inderlig kærlighed til sports betting.

Så hvis du er træt af at læse analyserne i BT eller Ekstrabladet, for efterfølgende at de selvsamme eksperter udtale sig på TV, så var det måske en overvejelse værd, at stikke hovedet ind forbi TipsOmTips og se om du kunne få nogle nye, gode spilforslag – eller i hvert fald som minimum få en ekstra vinkel på.

Navnet TipsOmTips er ikke moderne – det hersker der ingen tvivl om. Men da starten gik i 2001 var Dansk Tipstjeneste ikke på markedet med deres Oddset (det kom først i december 2002). TipsOmTips startede derfor med fokus på de 13 forjættede krydser på den gode, gammeldags tipskupon. I dag har de selvfølgelig flyttet sig, så fokus i højere grad ligger på oddsene. Det primære fokus er stadig fodbold, selvom der af og til sniger sig en artikel eller to ind om tennis, basket mv.

Inde på siden afholdes der også regelmæssigt konkurrencer, hvor brugerne internt dyster mod hinanden. Præmierne sponsoreres typisk af de forskellige betting-firmaer, som mange gange kaster nogle tusind-krone-sedler i præmiepuljen.