Livebetting i dag

En af de ting, der virkelig kan flytte kunder imellem de store bookmakere er livebetting. Folk har efterhånden vænnet sig til, at hvis de sidder og ser en fodboldkamp sammen med vennerne, og de midt i fodboldkampen vurderer, at det bliver en bestemt spiller, der scorer kampens første mål, så kan de stadig nå at spille på det.

Alle de store bookmakere er helt klar over dette, og derfor kappes de også i den grad om at kunne tilbyde dels de bedste odds, men også i særdeleshed den bredeste palette af spilmuligheder til de betting-hungrende brugere. Mange steder kan du endda nøjes med din mobiltelefon for at livebette.

Du kender det fra dig selv. Du sidder måske og ser det spanske landshold spille en vigtig fodboldkamp, hvor en meget klar Fernando Torres skiftes ind. Du kan se det i øjnene på ham, at han har mål i støvlerne. Frem med telefonen og spil på, at han hugger den ind! Sværere er det faktisk ikke.

På den måde kan en lidt tam fodboldkamp faktisk vendes til noget rigtigt sjovt. Det eneste du skal være opmærksom på er, at der er meget stor forskel på hvad du kan oddse på hos de forskellige bookmakere. Nogle har gjort det til en specialitet med mange forskellige live-odds, mens andre koncentrerer sig om færre, men måske til gengæld bedre odds. Så her er endnu en grund til at lade dig oprette flere steder.