Indsættelsesbonus

bonusSom den kvikke dansker sikkert har bemærket, så blev vi fra årsskiftet 2011/12 begavet med en liberaliseret spillelovgivning, som blandt andet har betydet, at udenlandske bookmakere har kunnet etablere sig i Danmark.

For alle andre end Danske Spil har denne øgede konkurrence betydet rigtig meget godt. Slut er det nu med underlige odds, som f.eks. odds 2 på at Danmark kan vinde med minimum 3 mål over Holland i en EM-gruppekamp, slut er det med at en dansk første målscorer kun giver pengene 1,5 gang igen og slut er det med at skulle nøjes med kun at få pengene retur 3 gange, hvis Caroline Wozniacki kan løfte Wimbledon-trofæet. Det er den benhårde konkurrence du nu kan takke for det!

Udover de bedre odds, som er kommet alle dem til gode, der stædigt holder fast i at bruge Danske Spil, så har den hårde konkurrence også betydet, at de forskellige bookmakere nærmest ikke kan komme til for hinanden for at smide penge i nakken på nye spillere.

Typisk kan man derfor hos de forskellige bookmakere få 500 kr. eller mere i indsættelsesbonus, hvis man lader sig oprette som bruger hos netop dem. Kravet er så typisk, at man selv skal indsætte et tilsvarende beløb. Det betyder, at hvis man f.eks. indsætter 400 kr., så bliver indbetalingen matchet af bookmakeren, så du i alt har 800 kr. at spille for. Der er selvfølgelig et loft over hvor stor denne indsættelsesbonus kan blive, så glem alt om at sætte 10.000 kr. ind, for at have 20.000 kr. at spille for. Hvor loftet ligger er meget forskelligt fra uge til uge hos de forskellige bookmakers.

Der er et men. For indsættelsesbonussen får du kun under forudsætning af, at du rent faktisk spiller inde hos bookmakeren. De er jo ikke interesseret i, at du minuttet efter du får din bonus, hæver det hele ud på din bankkonto. Typisk er der derfor tilknyttet et eller andet omsætningskrav til bonussen, så du måske skal have spillet bonussen igennem 6 eller 7 gange til mindst odds 1,5. Hvordan kravene er, afhænger i høj grad af hvilken bookmaker og hvilken kampagne du hopper på. Så sørg for at læse betingelserne igennem.