Anmeldelse af Nordicbet

nordicbet-printNordicbet er en af de største spillere på markedet i Norden og er efterhånden også blevet store i England. De var på norske hænder indtil april 2012, hvor Betsson opkøbte dem. Det har nu ikke ændret synderligt på deres forretning. Den drives som et selvstændigt firma og er bestemt et besøg værd og ikke bare en “tynd omgang” Betsson.

 

Spiludbud
Nordicbet har manifesteret sig i markedet som den betting-udbyder med det måske bredeste odds-program overhovedet. Her kan du ikke alene spille på Superligaen, men også langt ned i serierne kan du komme til at spille. For casino-delen virker det lidt mere “magert”, men det betyder jo ikke, at det ikke lige præcis er her, at du finder din favorit-roulette. Det ved man jo aldrig, førend man har prøvet.

Velkomstbonus
Masser af bonusser hører til dagens orden hos Nordicbet. Første gang du opretter en konto, så får du op til 1.000 kr. i indsættelsesbonus, og når du efterfølgende begynder at spille modtager du også fra tid til anden tilbud om f.eks. free spins på spilleautomaterne eller en yderligere indsættelsesbonus. Kort sagt: De er ikke nærige.

Support
Uanset om du snakker svensk, norsk, engelsk eller måske endda dansk(!), så kan du kontakte Nordicbet og få noget fornuftigt tilbage. Telefon, mail og live chat kører 24 timer i døgnet. Dog kan du ikke forvente at få fat i en dansk supporter hele døgnet.

Konklusion
Nordicbet er bestemt et besøg værd. Er du til betting bør det næsten være din startside, men for os roulette-elskere er den stadig værd at oprette sig på – om ikke andet så i hvert fald for at drage fordel af alle bonusserne. God fornøjelse.