3 gode grunde til at have mere end en bookmaker

Som du helt sikkert har bemærket så vælter det frem med bookmakere på nettet. Du kan dårligt nok skrive ordene ”online bookmaker” på google, inden du på det nærmeste overfaldes af gode velkomsttilbud, løfter om tårnhøje odds og ikke mindst tilbud om risikofri odds.

For den, der egentlig bare gerne vil spille lidt på nogle fodboldkampe kan det derfor virke helt uoverskueligt at vælge en bookmaker. Så lad vær med kun at vælge en: Tag 3 eller 4 forskellige! Det er der flere gode grunde til, men her kommer i hvert fald tre ting du bør overveje:

Forskellige bookmakere = forskellige odds

De forskellige bookmakere bruger forskellige oddssættere, der hver især bruger forskellige metoder til at vurdere, hvor stor sandsynlighed der er for at det ene eller det andet hold løber med sejren. På baggrund af denne sandsynlighed fastsættes så de forskellige odds.
Du kan med andre ord sagtens være ude for, at der er store forskelle på oddsene hos de forskellige bookmakers. Selvom det kan virke ”uskyldigt” at den ene giver odds 1,6 og den anden 1,7 på en kamp, så betyder det faktisk, at du hvis du spiller for 50 kr. får henholdsvis 80 og 85 kr. igen. Selvom de 5 kroner i ekstra gevinst kan virke lidt ligegyldigt, så svarer det faktisk til 10% af din indsats. Så det er værd at kigge sig lidt omkring når du oddser, for ingen kommer og takker dig for at spille hos dem!

Masser af velkomstbonusser

Som jeg skrev i indledningen, så tilbyder stort set samtlige bookmakere masser af velkomstbonusser til nye spillere. Det kan derfor godt betale sig at oprette sig 3-4 forskellige steder for at få fingre i 3-4 forskellige bonusser. Det er penge lige i lommen!

De forskellige bookmakere, tilbyder forskellige spil

Selvom langt broderparten af sports betting i dag er på fodbold, så kunne det jo sagtens være, at du f.eks. har fået en interesse for indisk cricket (eller noget tilsvarende!). Ingen bookmaker fører alle typer spil. Nogle har specialer inden for rugby, andre inden for cricket, mens en helt tredje bookmaker måske er ekspert inden for taekwondo.

Især under store turneringer som f.eks. OL og diverse atletikstævner går det for alvor op for en hvilke begrænsninger (eller fordele) den enkelte bookmaker har. Så tag nogle stykker, så du er sikker på dels at have flest muligheder, men også at få de bedste odds.
Derudover, så har mange af de store bookmakere også et online casino, hvor du kan slå dig løs, hvis du måtte have de ønsker. Nogle gange kan det virke helt befriende lige at snige 10 minutters blackjack ind i halvlegen.